„Beteg lettem, segítsetek!”

Szeretnénk jelenleg is kemoterápia, vagy sugárkezelés alatt álló személynek adományozni parókát.

Jelenleg amire lehetőségünk van, hogy elkészítsük:
– egy hónaljig érő középvilágos barna paróka
– egy sötétbarna mellig érő paróka
– egy világos szőke mellig érő paróka.
 
Havonta egy parókát tud elkészíteni a parókakészítőnk, így a három paróka nem egyszerre fog elkészülni. 
Az átadás előtt minden esetben értesítjük az adományozókat és az átadásra meghívjuk őket. Csak olyan személynek áll módunkban parókát adományozni, aki beleegyezik, hogy az átadáskor jelen lesz és fénykép készülhet róla, melyet a weboldalunkon és a facebook oldalunkon keresztnevével együtt közzéteszünk, ezzel is igazolva azt, hogy a felajánlott hajakból valóban paróka készült, mely átadásra is került. Nálunk az adományozók az adományozottal találkozhatnak az átadáskor! 🙂
Kérjük, hogy kizárólag emailben keressenek meg bennünket a jelentkezők a kívánt paróka hajszínének és hosszának megadásával az info@curly.hu-ra írva. Pillanatnyilag összesen három paróka átadását tudjuk kivitelezni, aminél a jelentkezési sorrend számít, hajszín szerinti szűréssel. Az, hogy valaki jelentkezett az nem garancia arra, hogy őt választjuk, az érkezési sorrend miatt, melyről időben értesítjük, hogy senkibe se keltsünk hiú reményeket.

Összefoglalva a parókaigénylés feltételeit:

– három parókából lehet választani (sötétbarna, világosbarna, világosszőke)
– jelenleg is kemoterápia vagy sugárkezelés alatt kell állni, mely igazolást a jelentkezéshez mellékelni kell
– emailben várjuk érkezési sorrend szerint a jelentkezéseket az info@curly.hu-ra „Parókára jelentkezés” tárgymegjelöléssel
– hajszínt és hajhosszt a jelentkezéskor meg kell adni
– a kezelésről orvosi igazolást tudunk elfogadni
– átadáskori fényképek közzétételéhez keresztnévvel együtt hozzá kell járulni
– a szülőknek/gondviselőknek mindenhez írásban hozzá kell járulniuk, ha vannak, ami a pályázás és paróka készítés folyamatát érinti.
 
Várjuk a jelentkezéseket az info@curly.hu email címre „Parókára jelentkezés” tárgymegjelöléssel! 

Mivel a parókát a paróka készítőnk teljesen a jelentkezőkre fogja szabni, ezért érdemes kicsit rugalmasabb időbeosztásúnak lenni a kezelések alatt, hogy tudjanak haladni az igazításokkal, melynek helyszíne Budapesten lesz. Egy parókára átlagban maximum két hónapot kell várni, de ez csökkenthető akkor, ha jól haladnak az igazítási munkák a jelentkező és a paróka készítőnk között.

Ha támogató lennél inkább, és hajat adományoznál, akkor vágasd le a hajad fodrászoddal, vagy fodrászaink egyikével és mellékeld a nyilatkozatodat, hogy kit támogatnál szívesen!

Nyilatkozat letölthető innen.